E sili atu i le USD 5,411.2 miliona le maketi i le 2026, faʻateleina le faʻalauiloaina o foliga matagofie e faʻatautaia ai le maketi.

Albany, NY, ISA: Transparency Market Research (TMR) ua tatalaina se lipoti fou ua faaulutalaina "Dermal Fillers Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast, 2018-2026″. E tusa ai ma le lipoti, le lalolagi dermal faʻatumu maketi tau faʻatau i le USD 2,584.9 miliona i le 2017. E faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 8.6% mai le 2018 i le 2026. O le faʻalauteleina o le maketi e mafai ona faʻatatau i le alualu i luma faatekinolosi e oʻo atu ai i le atinaʻeina o mea fou o le hyaluronic acid dermal fillers ma maualuga atu. lelei ma tumau le gafatia, faiga tau maketi na faʻaaogaina e tagata taʻalo maketi, faʻateleina le faʻalauiloaina o nei oloa i luga o faʻasalalauga lautele, ma faiga faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa.
O le lipoti o loʻo tuʻuina mai ai se faʻamatalaga auiliili o le lalolagi faʻatumu maketi maketi. I luga o le faʻavae o oloa, o le maketi o loʻo vaevaeina i biodegradable ma non-biodegradable. O le biodegradable vaega na puleaina le maketi i le 2017. E ono faʻatumauina lona pule i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga. .Biodegradable dermal fillers e masani lava ona aofia ai vaega faʻamama mama e maua mai i meaola, tagata poʻo siama siama. O le faʻalauteleina o lenei vaega e mafai ona faʻatatau i le maualuga o le saogalemu o nei faʻatumu ma faʻagasologa faʻatekonolosi lata mai lea na maua ai le umi o le ola i le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi.
Talosaga PDF Brochure - https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=B&rep_id=26816
I tulaga o meafaitino, o le maketi faʻatumu dermal ua vaevaeina i le calcium hydroxyapatite, hyaluronic acid, collagen, poly-l-lactic acid, PMMA, gaʻo, ma isi. O le vaega hyaluronic acid na puleaina le maketi i le 2017. lona puleaina ma faʻalauteleina i se CAGR maualuga i le taimi o faʻataʻitaʻiga. E sili atu i le 60% o dermal filler procedures i le lalolagi atoa o loʻo faia i le faʻaogaina o le hyaluronic acid fillers. E tusa ai ma le International Society of Plastic Surgeons (ISAPS), e sili atu i le 3,298,266 hyaluronic acid dermal fillers e faia taʻitasi tausaga.
E le gata i lea, o le alualu i luma o tekinolosi ua mafua ai le atinaʻeina o ituaiga eseese o le hyaluronic acid dermal fillers, lea e fesuisuiaʻi e tusa ai ma le maualuga ma le tikeri o le fesoʻotaʻiga o le hyaluronic acid. fa'amoemoe e fa'aola le maketi.
Talosaga Lipoti Faataitai - https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=S&rep_id=26816
I luga o le faʻavae o le faʻaaogaina, o le maketi faʻatumu dermal ua vaevaeina i le faʻasaʻoina o laina mata, faʻaleleia laugutu, togafitiga maʻila, ma isi. maualuga CAGR i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. O le faʻalauteleina o lenei vaega e mafai ona faʻatatau i le faʻatupulaia o le faʻatupuina o le matua ma le faʻalauteleina o le iloa o foliga matagofie.
E le gata i lea, o loʻo avanoa togafitiga faʻasaʻo o foliga mo tagata o vaitausaga eseese, mai le autalavou matutua e faʻaleleia ai o latou foliga talavou i le vaeluaga o le matutua e toe faʻafoʻisia le voluma ma tagata matutua matutua e faʻatumauina faʻailoga e fesoʻotaʻi ma tausaga. fa'alauiloa a latou oloa, o lo'o fa'aosoina se mana'oga e fa'aa'oa'o i tagata ta'uta'ua e sili ona fiafia iai.
Talosaga Suʻesuʻega ole COVID19 Aʻafiaga ile Dermal Fillers Maketi - https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=covid19&rep_id=26816
I tulaga o tagata e faʻaaogaina, o le maketi ua vaevaeina i falemaʻi, falemaʻi taotoga nofoaga, dermatology clinics, ma isi. , o le vaega o le falema'i dermatology e fa'amoemoe e fa'alautele i le malosi o le tuputupu a'e i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga. O le fa'alauteleina malosi o lenei vaega e mafai ona fa'atatau i le fa'ateleina o fa'atalanoaga o le dermatology ma le fa'atupula'ia o le mana'o mo dermatologists fa'apitoa.
I tulaga o tupe maua, o Amerika i Matu na puleaina le maketi o le faʻatumu o le lalolagi i le 2017. O le Iunaite Setete o se atunuʻu tele e maua ai tupe maua i totonu o le itulagi. faʻataʻitaʻiga e faia i tausaga taʻitasi. E tusa ai ma le American Society of Plastic Surgeons (ASPS), e sili atu i le 2.3 miliona dermal fillers na faia i le 2017, o se faʻaopoopoga o le sili atu i le 3 pasene mai le 2016. O le maketi a Asia Pacific ua faʻamoemoe e faʻalautele i se CAGR maualuga i le vaitau o faʻataʻitaʻiga. O le faʻalauteleina o maketi i lenei itulagi e mafai ona faʻatatau i le faʻatupulaia o le manaʻoga mo faʻamaʻi faʻamaʻi i Iapani, Initia ma Saina. Hyaluronic acid dermal filler procedures e masani ona masani ai e le o ni taotoga e faia i atunuu eseese i le itulagi o Asia Pacific. , e aofia ai Iapani, Saina, Initia, ma Taialani.
Faʻatalanoa aʻo leʻi faʻatau - https://www.transparencymarketresearch.com/sample/sample.php?flag=EB&rep_id=26816
O le lipoti o loʻo tuʻuina mai ai se aotelega o taʻaloga taʻutaʻua o loʻo faʻaogaina i le lalolagi Dermal Fillers maketi. ., Ltd., Bioxis Pharmaceuticals, SCULPT Luxury Dermal Fillers LTD, Dr. Korman Laboratories Ltd., Prollenium Medical Technologies, Advanced Aesthetic Technologies, Inc. ma TEOXANE Laboratories.
Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 2014 na maua ai e Nestlé le tele o faʻailoga dermatology mai le vaega o vailaʻau a Kanata Valeant, faʻaopoopoina se laina o faʻamaʻi faʻamaʻi i le pisinisi a Nestlé. ) tekinolosi filo mai le Aline Aesthetics, o se lala e pulea atoa e le TauTona Group.
Nosocomial Infection Market Market: O le maketi o togafitiga faʻamaʻi pipisi i le lalolagi atoa o loʻo faʻaalia e ala i le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi faʻamaʻi.
Vaginal Sling Market: Si'itia le fa'atupuina ole urinary incontinence, fa'ateleina le aofa'i o fa'ata'ita'iga maata, ma galuega su'esu'e malosi e iloa ai le aoga o maata va'aia e fa'atatau i isi ta'otoga ma taualumaga, o nisi ia o mea e fa'atatau i le fa'aosoina o le maata va'a ile vaitaimi ole va'aiga. .
Transparency Maketi Su'esu'ega ose auga-tupulaga o lo'o tu'uina atu fa'amatalaga fa'atatau i mea moni i ta'ita'i pisinisi, faufautua ma tagata tomai fa'apitoa.
O a matou lipoti o se tasi lea o fofo mo le tuputupu aʻe o pisinisi, atinaʻe ma le matua.O matou taimi moni faʻamaumauga faʻamaumauga auala ma le mafai ona siaki le sili atu i le miliona oloa faʻatupulaia maualuga e fetaui ma au sini. faʻamatalaga mo le faia o filifiliga saʻo i le taimi sili ona puupuu e mafai ai.Mo faʻalapotopotoga e manaʻomia faʻamatalaga faʻapitoa ae atoatoa, matou te ofoina atu fofo faʻapitoa e ala i lipoti faʻapitoa.
E talitonu le TMR o vaifofo i fa'afitauli fa'apitoa a tagata fa'atau fa'atasi ma metotia su'esu'e sa'o o le ki lea e fesoasoani ai i pisinisi e fai filifiliga sa'o.


Taimi meli: Mati-11-2022