O le tagata muamua o Tulsa Spa na molia i le tufatufaina atu o Botox mai punaoa e le faʻatagaina ma faʻasese faʻamaumauga faafomaʻi |Tala Fou Solitulafono

O se tagata sa iai muamua le Tulsa Spa e feagai ma le 20 tausaga i le falepuipui feterale ona o le tuuaia i le pepelo o faamaumauga faafomai ma le togafitia o tagata faatau i le botulinum toxin ma dermal fillers mai punaoa e le faatagaina.
Na molia e le faamasinoga a le feterale Elisa Kaye Sanders e 60 tausaga le matua, ma tuuaia o ia i le faaaogaina o imeli e lua na faatauina mai ai le Botox ma le Juvederm Ultra 3 ma le 4 mai punaoa e le faatagaina mo le tusa ma le ono tausaga i le va o Novema ma Aperila 2012 Fraud ma le 13 uaea tau taufaasese I le 2018 , na faasilasila mai e le US Attorney's Office mo le Itumalo i Matu o Oklahoma i se faʻasalalauga faʻasalalau i le Aso Faraile.
O Sanders o le pule sili lea e umia sea ma le faʻafoeina o le L'Chaim Medical Spa, lea sa tu muamua i tafatafa o le Woodland Hills Shopping Center ma sa taʻua muamua o Enhance Skin and Body Medical Spa.
Fai mai le loia a le malo, na taʻu atu e le sui o le Food and Drug Administration ia Sanders ia Setema 2016 o lenei faiga e le tusa ai ma le tulafono, ae na ia faaauau.O le moliaga o loʻo taʻua ai na ia faʻatau atu le 30,000 iunite o Botox i le va o Oketopa 2016 ma Me 2018, lea e le itiiti ifo i le 3,000 iunite na faʻatau mai i punaoa e le faʻatagaina.
O tu’ua’iga tau fa’asese i meli na afua mai i le fa’atauina e Sanders o le Botox mai se puna e le’i fa’atagaina i Mumbai, Initia i le 2015 ma tu’uina atu fa’amaumauga fa’afoma’i ua suia i le foma’i a le tagata o tausia.
Na suia le faʻamaumauga e faʻaalia ai ua tuʻuina atu le Juvederm Ultra Plus XC i tagata faʻatau, ae o le mea moni, Juvederm Ultra 4 e leʻi faʻatagaina e le US Food and Drug Administration mo le faʻaaogaina i le Iunaite Setete.
Fai mai le itu a leoleo, o tuuaiga taufaasese uaea na afua mai i le taliaina e Sanders o totogi o fualaau faasaina mai tagata faatau mai punaoa e le faatagaina ma le totogiina o tagata faufautua mo le faatauina mai o fualaau faasaina mai punaoa e le faatagaina.
Na taʻua i le faʻamatalaga e faʻapea o Sanders e oʻo atu i le 20 tausaga i le falepuipui, se sala tupe e $250,000 ma oʻo atu i le 3 tausaga o moliaga tau faasese ma le vaavaaia o le tatalaina.O le US Food and Drug Administration Office of Criminal Investigation na faia se suʻesuʻega.Na taʻua e le Loia a Amerika, Trent Shoals, o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina ma molia e lona ofisa "le pasia o tulafono a le FDA ua fuafuaina e faʻamautinoa ai le saogalemu o tagata taʻitoʻatasi o loʻo mauaina togafitiga o fualaau faʻasaina."Tagata tausi soifua maloloina.
Ou te tusitusi ona ou te popole i tagata, saogalemu ma le filemu, ma ou te talitonu o le tagata na te iloa lelei le tulaga o le a faia le filifiliga sili.Na ou auai i le Tulsa World i le 2019 ma o loʻo lipotia nei tala fou.Telefoni: 918-581-8455
I le tusa o le 7:30 i le taeao o le Aso Tofi, na maua ai le tino o Dylan Thomas Reynolds e 24 tausaga i Tulsa i le 4600 poloka o West New Orleans (101st) Street latalata i Creek Turnpike.
O le Oklahoma Court of Criminal Appeals i le Aso Tofi na teena ai le tagi a Victor Willard Hursh e faapea na teena o ia i le faamasinoga tonu ia Me 2019 ina ua faamaonia e le au faamasino o ia o le Toso teine, ave faamalosi ma isi solitulafono, e aofia ai le faafalepuipuiina o se tamaitai mo le lua masina.
Na taʻua e se failauga na maua le nofosala o Olusola Ojo e 42-tausaga ina ua maeʻa le fa aso o le faamasinoga i le Federal Court of Tulsa.O lea mataupu na aofia ai moliaga e lua o le taufaavalea i le faletupe ma le moliaga e tasi o le taupulepule e faia ni faiga taufaasese i le faletupe ma tulaga matuia.Gaoi.
E leʻi tuʻuina atu e le pulega faʻamatalaga e uiga i le maliu o Tony Elizabeth Torres, 47 tausaga, Toni Moran.
Na lipotia mai e se tagata telefoni i le 4600 West New Orleans (101st) Street eria e faapea o se tasi na “paʻū i le eleele”;Na maua atu e leoleo le tino o se alii na faamatalaina e papalagi ma e i le va o le 20 ma le 30 tausaga le matua.
Na taumafai le Ascension St. John e faila sana tagi, i lona finauina o mataupu na laga e le Loia Sili a Oklahoma ia John O’Connor i le tagi e tatau ona faia i luma o le faamasinoga feterale.
Na taua e leoleo Broken Arrow ina ua pueina o ia na ave e Stephanie Ann Manning se fana i se isi taavale ina ua fetoai ma lana taavale i tafatafa o le fetaulaiga o Aspen (East 145th Street) Avenue ma Kenosha (71st Street) Street Gun faalua.
Pe tusa o le itula e 7 i le afiafi o le Aso Sa na faia ai e leoleo se siaki o le soifua manuia o Linda J. Davenport i totonu o le poloka 1000 o le South Aspen Courthouse.Na fa’ailoa e ona aiga i leoleo, ua tele aso e le’i maua ai.Ua maua lana tala.
E talitonuina na sola Emmanuel Mata Herrera mai le vaaiga latalata i Harvard Avenue ma Admiral Plaza i se lanu uliuli 2017 Honda CRV i le tusa o le 6:45 i le Aso Lulu.
Na tali atu leoleo i le Benchmark Condos i le 9247 S. Urbana Ave pe tusa o le itula e 5:30 i le afiafi, ae na taua e le leoleo leoleo e le o mautinoa pe o le a le umi na maliliu ai nei alii e toalua.


Taimi meli: Nov-24-2021