Global Facial Injectables Maketi Suʻesuʻega / Vaʻaiga 2018-2021 ma 2022-2030, e aofia ai Collagen, Hyaluronic Acid, Botulinum Toxin Type A, Calcium Hydroxyapatite, Polymeric Fillers – Le Maketi O le a Aapa USD 35 piliona.

DUBLIN, Me 24, 2022–(BUSINESS WIRE)–E ala i Oloa (Collagen, Hyaluronic Acid, Botulinum Toxin Type A, Calcium Hydroxyapatite, Polymeric Fillers ), “Facial Injectables Maketi Tele, Share & Trends Analysis Report” e ala i le Talosaga (Aesthetics, Togafitiga. ), E ala i le Itulagi ma Vaega Fa'aaliga 2022-2030″ lipoti ua fa'aopoopoina i taulaga a ResearchAndMarkets.com.
Ole aofaʻi ole maketi ole tui ole mata ole lalolagi e tatau ona oʻo ile $ 35 piliona ile 2030 ma e faʻamoemoe e faʻalautele ile CAGR o le 9.1% mai le 2022 i le 2030.
O le tui mata o se mea e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le maanuminumi ma toe faʻafoʻi ai foliga ma le tumu. E tui i lalo ifo o le paʻu o le paʻu.
O le faʻalauteleina o le gauai atu i foliga vaaia, aemaise lava i atunuʻu atinaʻe, o se tasi lea o mea taua e faʻamoemoeina e faʻauluina ai le maketi.
E tusa ai ma le American Society of Plastic Surgeons (ASPS), o le Botox Type A ma le faʻatumu o mea vaivai o loʻo i totonu o le 5 pito i luga ole faiga faʻalavelave faʻafuaseʻi na faia i le Iunaite Setete i le 2020, o le tui o mata o le a vaaia ai le maualuga o le tuputupu aʻe i tausaga a sau.
I Asia Pacific, o le maketi o loʻo faʻamoemoeina e avea ma nofoaga tele e maua ai tupe maua. O le itulagi o loʻo lagolagoina e atunuu e pei o Initia, o loʻo faʻateleina le taulaʻi i foliga vaaia e faʻamoemoeina e maua ai avanoa taugofie mo le maketi. Kamupani e pei o Allergan o loʻo faʻalauteleina foi lo latou auai i totonu o le atunu'u ona o le si'itia o tupe maua fa'aaoga e lagolagoina ai le fa'atupulaia o le faitau aofa'i o vasega o tagata.
O le tulai mai o le faamaʻi na mafua ai ona taofia taotoga e le o faʻafuaseʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi i le kuata muamua ma le lona lua o le 2020. Peitaʻi, talu ai ua sili atu le naunau o tagata mamaʻi nai lo se isi lava taimi e faia togafitiga faʻalelei, e maualuga le manaʻoga mo faʻatalanoaga ma taualumaga. i masina mulimuli ane, maualuga tupe maua fa'aaoga, ma le mana'o ia aulelei ile Zoom telefoni ma fonotaga i luga ole laiga..
Botulinum toxin type A o loʻo faʻamoemoeina e pulea le maketi i le taimi o faʻataʻitaʻiga. O se tasi lea o faiga faʻapitoa e sili ona faʻaaogaina.
O le vaega teuteu e faʻamoemoe e tupu vave i luga o le vaitau faʻataʻitaʻiga ona o le faʻateleina o le faʻaogaina o tui mo foliga faʻapitoa e pei o le togafitia o maanuminumi mata.
Amerika i Matu na puleaina le maketi ma se tupe maua o le 41.0% i le 2021 ona o le faigofie ona maua o le oloa ma le tele o fomaʻi tipitipi.
ResearchAndMarkets.com Laura Wood, Senior Press Manager press@researchandmarkets.com ET Office Hours 1-917-300-0470 US/Canada Toll Free 1-800-526-8630 GMT Office Hours +353-1 -416-8900
O le S&P 500 na ulufale i le maketi urosa ia Iuni 13, i lalo 21% mai lona maualuga Ianuari 3, ae o le Nasdaq sa i totonu o le maketi bear talu mai Mati 2022.
O fa'asoa totogi fa'asoa ma fa'amaufa'atasiga fa'apisinisi o lo'o tu'uina atu avanoa tau tupe i se suiga o maketi.
O le tau o Bitcoin o loʻo pa'ū i lona tulaga maualalo talu mai le 2020. Economist Adam Schiff, o se tasi o faitioga sili o bitcoin ma cryptocurrencies, o loʻo valoia le sili ona lauiloa o tupe numera o le a pa'ū i le itiiti ifo i le $ 20,000. Bitcoin naʻo ia e sili atu i le 45 pasene o le maketi crypto , e tusa ai ma le kamupani faʻamaumauga CoinGecko.
Tesla CEO Elon Musk lapataia tagata faigaluega i se faʻamaumauga i totonu o le "kuata faigata tele" i luma;Spotify o loʻo faʻavaeina se komiti faufautua e foia mea leaga pe a maeʻa Joe Rogan i tua;O sea Revlon na pa'u i tala fou e ono gau le Vaega 11.
O le fa'aletonu i le Aso Gafua i fa'atauga ma maketi fa'atauva'a o lo'o mamafa i luga o le va'a a Cathie Wood Ark Invest.
Feso'ota'i ma le aufaipisinisi a le lalolagi, tagata fa'avavevave ma pisinisi i le tauvaga amata sili ona fiafia i Asia
Fai mai tagata matamata siata o le S&P 500 o loʻo faʻaalia faʻailoga manino o vaivaiga, tuʻu i luga o se ala e faʻaititia atili ai - e oʻo lava i lalo i le 3,250.
O maketi ta'aloga ma nisi o kamupani Wall Street o lo'o va'aia nei fa'atuputeleina tetele-nai lo le fa'amoemoeina o tului pu'upu'u, fa'atasi ai ma Powell o lo'o fa'amoemoe e pipii atu i lana si'i maualuga 0.50% i lenei vaiaso.
Ua pa'u oloa, toetoe lava i soo se mea i totonu o le maketi, ma i se tulaga lautele, na o le vaega o le malosi ma nai fafo na maua ai e le aufaipisinisi le fiafia i le 2022. O afea o le a liliu ai le tai? O le mate lena a soo se tasi, ae seia oo i lena taimi, e tatau ona mataala tagata teu tupe. ma le faʻamoemoe o le tele-cloud macro tulaga o le a iu lava ina mou atu.Ae ui i lea, e le o lona uiga o avanoa ua maeʻa atoa.
O faʻamaumauga o le tau o loʻo pulea ai tala fou o maketi i le faaiuga o le vaiaso, ma e saʻo. O fa'amatalaga mautinoa o le tau o le tamaoaiga mo taimi pu'upu'u po'o le fa'aitiitia o fua faatatau i le amataga o le tausaga a sau e foliga mai e le mafai ona fa'ataunu'uina. Pa'u i tupe maua moni ma le GDP e ui ina maualalo le leai o ni galuega ma le si'itia o totogi.
E mafai ona sili atu le leaga o mea aʻo leʻi lelei. Ae i le taimi ua tuanaʻi, ua maua e le S&P 500 le averesi o le 17% i le tausaga talu ona maeʻa le maketi urosa.
O le US stock market o loʻo alu i se faʻamaʻi faʻamaʻa ma o mea uma o loʻo faʻatau atu. auiliiliga i lana tusi, "Manumalo i Wall Street," o lenei suʻesuʻega o loʻo faʻalatalata atu i le malo o le "faʻasauāina faʻamatalaga seia oʻo ina tautala."
Ua ou sauni e malaga, pe o lea ou te manatu.O le taimi lena na fai mai ai laʻu uo ia te aʻu e tuʻu se fagu paʻu i luga o le paʻu aʻo ou faimalaga. O le mafuaaga e atamai
O le tele o le aufaipisinisi a le S&P 500 ua talitonuina o le a oʻo mai se paʻu.
Pe a tuputupu aʻe tekinolosi, aemaise lava kamupani semiconductor, tuputupu aʻe le GDP. E ui e fesuisuiaʻi faʻamatalaga, McKinsey poloketi faʻatupulaia i le semiconductor alamanuia e avea ma pisinisi tiliona-tala i le 2030, e faʻavae i luga o faʻatusatusaga a kamupani faufautua o le 6% i le 8% le tuputupu aʻe faaletausaga ma le 2% fa'atuputeleina o tau i tausaga ta'itasi— E fa'alagolago uma lava i le paleni o tupe maua i le sapalai ma le mana'oga.
O nisi o tagata atamamai e talitonu o le maketi o le a pa'ū atili pe a faʻatupulaia le tau o le tamaoaiga ma sauni le Fed e siitia atili tului.
PARIS (Reuters) - O le kamupani faʻatekonolosi a Farani o Atos na faʻateʻia le aufaipisinisi i le Aso Lua ona o ana sea na paʻu i luga o le 25 pasene i luga o fuafuaga e vaeluaina ana galuega ma faʻatau atu aseta, faʻapea foʻi ma le alu ese o le Pule Sili Rodolphe Belmer. Atos ua manatu le malo Farani ona o ana aseta maualuga-tekonolosi, e pei o le faia o supercomputers ma polokalama faʻaogaina e le militeri ma le matagaluega o tupe e pulea ai tupe maua lafoga.Sa nofo le Palemia muamua Edouard Philippe i luga o lana laupapa.
(Bloomberg) - O loʻo faʻaalia e le pisinisi semiconductor a Saina faʻailoga o le faʻateleina e oʻo lava i le feagai ai ma taumafaiga a le pulega a Biden e taofia lona tuputupu aʻe, faʻatupu logo logo i Washington. mata'u i le pa'u o le tamaoaiga: Maketi WrapCrypto Maketi Pa'u i lalo ifo o le $1 Triliona i le lata mai DeFi BlowupBond Fua A'o tuputupu a'e Tulaga Fa'aletonu, Fetu'u peti i luga o tala, ua tusia e le Google's AI bot mea e lima.
Ford Motor Company (NYSE: F) sa i ai i le faʻaaliga i le taimi ua tuanaʻi suiga o tau o le NYSE…
Sea o le Snap ua samala i lenei tausaga, i lalo 76%, ma mea e ono sili atu ona leaga, o le mafuaaga lea.
O loʻo faʻatauvaʻa e le aufaioloa o le maualuga fou o le tau o le a faʻamalosia ai le Federal Reserve e faia ni laasaga sili atu le malosi nai lo le mea na faʻamoemoeina muamua e fesoasoani e faʻamalieina le faʻatupulaia o tau.


Taimi meli: Iuni-14-2022