Global Mesotherapy Maketi (2021-2027) – I Ituaiga, Fa'ai'uga fa'aoga, Fa'aoga ma Itulagi

Kevin Heal ma Stephen Bigger suʻesuʻe faʻamanuiaga e ono maua i faʻasoa tau tupe o le siʻitia o fua faatatau i le Aso Lulu, Mati 9 i le 2 pm ET.
DUBLIN, Nov. 2, 2021–(BUSINESS WIRE)–Faaopoopo “2021-2027 Segmentation by Type, End-use, Application, Regional Outlook, COVID-19 Impact Analysis Report and Forecast The Global Mesotherapy Market” lipoti i ResearchAndMarkets.com.
Ole tele ole maketi ole togafitiga ole mesoderm ole lalolagi e tatau ona oʻo ile $857.9 miliona i le 2027, faʻatupulaia i le CAGR o le 21.8% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
O le Mesotherapy e faʻatatau i se faiga e le faʻaleagaina. E le gata i lea, e aofia ai togafitiga e leai se nila, lea e aofia ai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻatasi ma faiga e le faʻalavelave.
O lenei togafitiga e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga o le toe faʻafouina o le paʻu ma le lauulu mo mea faʻapitoa. ma isi vailaʻau e faʻaaogaina i le taimi o le mesotherapy. O mea nei e lelei mo le paʻu, o lea ua avea ai le mesotherapy ma se filifiliga sili atu mo taotoga taugata.
O nisi o mea e mafua ai le tuputupu aʻe o maketi e aofia ai le faʻateleina o le vaetamaina o le mesotherapy i le va o tagata matutua o loʻo popole i o latou foliga vaaia. o tafaoga faʻafomaʻi mo taotoga cosmetic ua atili sao i le tuputupu aʻe o le maketi.
Ole numera o faiga faʻafouina o le paʻu e faʻaaogaina ai le mesotherapy o loʻo faʻateleina i atunuʻu atinaʻe ma atunuʻu atinaʻe. fofo, kulimi, matapulepule ma dermal fillers, e maua ai e tagata faʻatau le tele o filifiliga. O le lelei o le mesotherapy, e pei o le faʻaitiitia o le osofaʻi, taugofie, ma sili atu ona maua oloa, o mea taua ia e mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi o le mesotherapy.
O le faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi o le coronavirus (COVID-19) o loʻo faʻamoemoe e taofia ai le tuputupu aʻe o le maketi o le mesotherapy. Ina ia faʻatapulaʻaina le sosolo o le siama, ua faʻatulafonoina e malo i le lalolagi atoa le faʻasaina o femalagaiga ma faʻavae tulafono faʻaesea. filifili ole maketi mesotherapy.O le taimi e ola ai siama e faalagolago i luga o latou luga.O tagata faʻatau e aloese mai le asiasi atu i nofoaga autu o dermatology aʻo latou faʻataʻitaʻia agafesootai mamao e puipuia ai faʻamaʻi pipisi.O le a taofia ai le tuputupu aʻe o maketi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
ResearchAndMarkets.com Laura Wood, Senior Press Manager press@researchandmarkets.com ET Office Hours 1-917-300-0470 US/Canada Toll Free 1-800-526-8630 GMT Office Hours +353-1 -416-8900
O le ruble Rusia na paʻu i lalo ifo i le lotolotoi o fefaʻatauaʻiga manifinifi i fafo, faʻatasi ai ma maketi i le lotoifale na tapunia seia oʻo i le Aso Lulu. /tala fa'afesuia'i pa'u ile 140.00.
Fai mai se kamupani suʻesuʻe tau tupe e iai le 10 pasene le avanoa e faʻaumatia ai le malo i se faʻalavelave faaniukilia, aʻo unaʻia tagata faʻatau e faʻatau pea oloa e tusa lava po o le a.
Fefa'ataua'iga e lamatia. Fa'amanuiaga mai mea faigaluega fa'atauva'a mamana, fa'atau oloa fa'atele, ta'imua fua faatatau o nonogatupe ma leai ni pili natia.
O Elon Musk e le o se Ofisa Sili o Pulega e pei o isi tagata uma ma e fiafia e tautala e uiga i ana faitioga ma ana tagata faamemelo. Na o le silia i le vaiaso talu ona amata osofaʻiga a Rusia i Iukureini, na faʻamaonia e le piliona piliona o ia o se Ofisa Sili o Pulega e le o tutusa ma ana uo. .Afai o se numera tele o kamupani ua faʻasalalau le faʻamalolo poʻo le taofia o a latou gaioiga poʻo auaunaga i Rusia, o latou taʻitaʻi e leʻi tautala patino i lenei taua a Rusia.
Ua tatou latalata atu i le lua vaiaso talu ona osofaʻia e le au Rusia a Iukureini, na amata ai le taua tele i le eleele i Europa talu mai le 1945. E oʻo mai i le taimi nei, o atunuu i Sisifo ua aloese mai le faia o le tetee saʻo i auupega a Rusia, nai lo le tali atu e ala i le auina atu o auupega ma fesoasoani agaalofa i Ukraine aʻo faʻatuina faasalaga faasaga ia Rusia. .O le tulaga e sili atu ona faigata i le tulaga o Rusia o se gaosiga tele i le maketi o le malosi o le lalolagi ma le faʻatupulaia o le faʻalagolago o Europa i oloa faʻatau atu a Rusia i le sefulu tausaga talu ai.
Na faia e le tulaga tau fefaʻatauaʻiga ni gaioiga e leʻi tupu muamua e aunoa ma le lapataia o tagata faʻatau na matua ita ma le le fiafia.
(Bloomberg) - RC Ventures, o se kamupani teufaafaigaluega na faavaeina e le Taʻitaʻifono o GameStop Corp. Ryan Cohen, ua faʻaalia se sea tele i Bed Bath & Beyond Inc. ma o loʻo tuleia le kamupani e suʻesuʻe se faʻatauga o ia lava. Tackle Russia faʻasaina suauʻu na o ia;O lo'o fa'atupula'ia pea e Putin le fa'aogaina o le ruble o lo'o fa'aletonu pea totogi o po'o a'o fai mai Putin o le a fa'aauau pea lana taua i Iukureini.
O maketi a Europa na tatalaina i lalo ona o le taufaamatau o le mafai ona faʻasaina le faʻaulufaleina mai o suauʻu a Rusia na mafua ai le siʻitia o tau.
O le itumalo autu o le suauʻu a Kanata, Alberta, e mafai ona fesoasoani e faʻamama le faʻaogaina o le suauʻu i le lalolagi atoa e mafua mai i le faʻalavelaveina o le malosi, o le tala lea a le Minisita o le Energy Alberta Sonia Savage i le Aso Sa. O Alberta o loʻo i ai ni paipa faʻapitoa ma nofoaafi e mafai ona faʻanofo atili ai le suauu i le Iunaite Setete, o le tala lea a Savage. i Houston i luma o le S&P Global CERAWeek energy conference. "O matou o le fofo, ae le o Venesuela ma isi," o le tala lea a Savage i Reuters, e foliga mai o loʻo faʻatatau i le US delegation i Caracas i le vaiaso talu ai e talanoaina le faʻamalieina o le suauʻu a Amerika.
Su'e se su'ega fertility e sauni ai mo le fanau mai. E ala i le su'ega masani o le fuala'au mo tane ma fafine, fesoasoani ia te oe e te ma'itaga ma maua se pepe lelei.
(Bloomberg) — O le rupee a Initia na pa'u i lalo i se tulaga maualalo, ae o oloa ma pone na faanenefu ai foi le vaaiga o le tamaoaiga o le atunuu ona o le siisii ​​pea o le tau o le suauu na faanenefu ai le tamaoaiga o le atunuu. o lana taua i Iukureini o le a faʻaauau le faʻafouga a Iukureini: Fai mai le Palemia o Peretania e manaʻomia le tele o faʻamalosi i luga o Putin e manaʻomia Suauʻu latalata i le $130 ona o le avanoa o le faʻasaina a Rusia e faʻafefe ai le fefe.
O se maketi urosa e mafai ona tulaʻi mai mo ni mafuaaga eseese, e aofia ai le faʻagesegese o le tamaoaiga, faʻamalosia faiga faʻavae tupe ma tupe, ma faʻalavelave faʻa-geopolitical e pei o le osofaʻiga a Rusia i Ukraine. fa'atauga ma aseta lamatia.O le maufetuuna'i e masani lava ona fuaina i le tele o mea po'o tu'ufa'atasiga o mea e ta'ita'i atu ai i le bear market e mafua ai ona fa'aitiitia fa'atauga ma tupe mama a le pisinisi.
E mana'o Ryan Cohen e su'esu'e e Bed Bath & Beyond ni auala fa'apitoa, e aofia ai fa'atauga a le kamupani atoa
(Bloomberg) - Berkshire Hathaway Inc., le fa'apotopotoga fa'atautaia e le billionaire Warren Buffett, ua fa'ateleina lona fa'asoa i le malosi tele o le Occidental Petroleum Corp. fa'afaigaluegaina a'o tau o le suauʻu i luga o latou tulaga maualuga i le toeitiiti atoa le sefulu tausaga. totogi o pone O tau o le suau'u mama ua si'itia a'o fai mai Putin o lana taua i Iukureini o le a faaauau pea le lapata'iga a Putin i Ukraine
E le o toe tala fou o Moderna (NASDAQ: MRNA) ma Pfizer (NYSE: PFE) o le manumalo e le mafaatusalia i le tuuga e atiae ma faapisinisi se tui coronavirus. Ua faamoemoe le Pfizer e faatau atu e tusa ma le $32 piliona mo Comirnaty i lenei tausaga, ae o Moderna e faamoemoe e faatau atu e tusa ma le $19 piliona mo Spikevax. E ui o tui puipui a Pfizer ma Moderna ua sili ona lelei i le puipuia o faamaʻi tuga, ae ua latou vaivai i le puipuia o tagata mai le mamaʻi ma aafia ai isi.
Na faipa'aga le kamupani ma Meta e fa'aleleia lona ROI ma iloa pe fa'afefea ona fa'ateleina fa'atauga fa'asalalauga fa'asalalauga i luga o alalaupapa fa'asalalau.
O Icahn, o le na tipiina galuega, na ia faatauina atu lana vaega o totoe i aso talu ai nei, o le tala lea a le lipoti, ma faaopoopo atu e toalua sui o le tagata fai pisinisi fai pisinisi i luga o le komiti a Occidental o le a faamavae foi. se kopi o le tusi, o loʻo taʻua ai le le faalauaiteleina.
Ina ua tulaʻi mai faʻatauga mai tulimanu eseese o le maketi i le taimi lava e tasi, o le tele o tagata teu tupe na latou vaʻaia mafuaaga mo le faʻamoemoe.
O sea o le C3.ai (NYSE: AI) na siitia i le 26.2% ia Novema, e tusa ai ma faʻamatalaga mai le S&P Global Market Intelligence. O le faʻatauga na pa'ū ona o le faʻatau atu o faʻatauga i luga o faʻatauga faʻapipiʻi faʻalagolago i le tuputupu aʻe ma le tuʻuina atu o se lipoti fou faʻatau. -fa'atauina kamupani Spruce Point Capital lomia se auiliiliga i luga o le C3.ai i le Fepuari 16, e faʻaalia ai o loʻo vaʻaia le faʻaletonu taua mo faʻatauga faʻapitoa (AI).
Ua ou sauni e malaga, pe o lea ou te manatu.O le taimi lena na fai mai ai laʻu uo ia te aʻu e tuʻu se fagu paʻu i luga o le paʻu aʻo ou faimalaga. O le mafuaaga e atamai
Roblox (NYSE: RBLX) ua maua le tele o le faʻaaloalogia talu ai nei ona o le faʻateleina o le lauiloa o le metaverse.Roblox o se tasi o paionia i le alamanuia, lea na maua le tele o le gauai ina ua uma ona faasilasila e Mark Zuckerberg o Facebook (lea Meta Platforms). o le a tupu aʻe i se kamupani metaverse i nai tausaga o lumanaʻi. O le mea e malie ai, o le Roblox platform e saoloto e auai ma faʻaoga.
O le si'itia o le manaoga mo US Treasuries ua mamafa i le Treasury yield ma le mokesi rates a'o tali atu le aufaipisinisi i osofaiga a Rusia i Ukraine.
I se tusi i le komiti faafoe a le kamupani, na ta‘ua ai e le alii fai pisinisi fai pisinisi ua ia faatauina atu lana vaega o totoe i le kamupani gaosi suauu ma kesi ma o le a faamavae foi ona sui e toalua o loo totoe o le komiti faafoe.


Taimi meli: Mati-07-2022