Faʻamatalaga i le maketi o le botulinum toxin i le lalolagi i le 2027-e aofia ai Merz Pharma, Allergan, Galderma, ma isi.

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–ResearchAndMarkets.com ua faaopoopo le “Botulinum Toxin Market: Global Industry Analysis, Trends, Market Size and Forecast to 2027″ lipoti i oloa a ResearchAndMarkets.com.
O le lipoti a le maketi o le botulinum toxin i le lalolagi atoa e maua ai se suʻesuʻega faʻapitoa ma faʻatusatusaga mo le vaitaimi mai le 2019 i le 2027. O loʻo valoia e le lipoti o le maketi o le botulinum toxin i le lalolagi atoa e tusa ma le US $ 3.45 piliona i le 2021 ma e faʻamoemoe e sili atu i le US $ 7.51 piliona i le 2027. o le vaitau o faʻataʻitaʻiga mai le 2021 i le 2027, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga e tusa ma le 7%.O suʻesuʻega maketi o le botulinum toxin e aofia ai suʻesuʻega o vaega tetele e pei o Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, ma RoW mai le 2019 i le 2027.
O le lipoti o le maketi o le botulinum o se suʻesuʻega atoatoa ma le faʻaofiina o mea faʻamalosi, faʻalavelave, avanoa, mea manaʻomia, tele maketi, faʻamatalaga ma aga o le maketi o le toxin botulinum i le lalolagi mai le 2019 i le 2027. E le gata i lea, o le lipoti o se faʻasalalauga tuʻufaʻatasia fa'ai'uga o su'esu'ega muamua ma le lua.
O le faʻataʻitaʻiga lima malosi a le Porter i le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga i le tauvaga i le maketi mai le 2019 i le 2027, le tulaga o tagata faʻatau ma tagata faʻatau, ma avanoa mo tagata fou ulufale i le maketi o le botulinum toxin i le lalolagi.E le gata i lea, o le tuputupu aʻe matrix o loʻo tuʻuina atu i totonu o le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga i vaega o tupe teufaafaigaluega e mafai ona mafaufau i ai tagata o loʻo iai pe fou maketi.
2. Fa'auma atoatoa vaega uma o maketi o le botulinum toxin maketi e au'ili'ili ai tulaga tau maketi o le lalolagi, atina'e, ma va'aiga tetele o maketi i le 2027.
3. Au'ili'iliga fa'apitoa o kamupani o lo'o fa'agaoioia i le maketi o le botulinum toxin i le lalolagi.O le talaaga a le kamupani e aofia ai le auiliiliga o oloa gaosi, tupe maua, suʻesuʻega SWOT ma le atinaʻe lata mai a le kamupani.
4. E su'esu'e e le fa'atuputeleina vaega o oloa ma itulagi e tatau ona taula'i ai tagata o le maketi i tupe fa'afaigaluega, tu'ufa'atasia, fa'alautele, ma/po'o fa'avasegaga.


Taimi meli: Sep-02-2021